Curs d'obligacions legals i fiscals per associacions a Sant Cugat

Curs d'obligacions legals i fiscals per associacions a Sant Cugat

Resum: 

El Club Muntanyenc Sant Cugat organitzarà el proper mes de desembre, un curs d’obligacions fiscals i legals per a associacions que vulguin conèixer la situació jurídica i el marc normatiu de la seva entitat.

El Club Muntanyenc Sant Cugat organitza el curs “Marc legal i fiscal de les entitats sense ànim de lucre”, que impartirà Suport Associatiu.

Aquest curs està subvencionat per la Secretaria d’Acció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya i s’emmarca dins del Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya.

El curs s’adreça a responsables i membres d’associacions petites o mitjanes que vulguin conèixer la situació jurídica i el marc normatiu que afecten la seva entitat. En aquest curs, es resoldran dubtes com ara si poden cobrar els membres de la Junta, si cal portar els llibres de l’entitat al registre i si les associacions tenen l’obligació de modificar els seus estatuts.

Els continguts del curs són:

  • Marc legal i nova llei d’associacions.
  • Els Associats: drets i deures.
  • Els Òrgans de govern: funcions i responsabilitats.
  • Obligacions documentals i registrals.
  • Obligacions econòmiques.
  • Obligacions fiscals de l’associació (IVA, IS, IRPF,…).

La formació combinarà elements teòrics i pràctics i el curs tindrà una durada de 12 hores, que s’impartirà els dijous a partir del 2 de desembre.

El preu de curs subvencionat és de 20 euros per persona.

Llegir més.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou