No s’aprovarà una nova Llei de Mecenatge

Autor/a: 
Noe Alvarez
 Font:
Font:

No s’aprovarà una nova Llei de Mecenatge

Autor/a: 
Noe Alvarez

Resum: 

El Govern central no aprovarà una nova Llei de Mecenatge a curt ni a mitjà termini, però sí que n’hi haurà reformes fiscals a la llei que previsiblement entrarà en vigor al gener de 2015.

Segons declaracions de Miguel Àngel Recio, director general de l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música, l’esperada nova Llei de Mecenatge no veurà la llum de moment, però sí que la nova llei de reforma fiscal que en principi entra en vigor el gener de 2015, tindrà importants beneficis en les donacions per potenciar el micromecenatge.

Amb la reforma prevista per al gener de 2015 hi haurà beneficis augmentant les desgravacions fiscals de les donacions per incentivar el micromecenatge. A més, si es realitzen donacions a la mateixa entitat durant tres anys consecutius, les desgravacions fiscals augmentaran per fidelització.

Donat que els canvis a la reforma fiscal afectaran les entitats sense afany de lucre, Suport Associatiu ha organitzat el proper 2 d’octubre a l’Espai Francesca Bonnemaison una jornada amb experts a l’àmbit del dret i la fiscalitat, sobre la reforma fiscal i el mecenatge, i les repercussions que poden patir les entitats no lucratives.

Afegeix un comentari nou