Triodos Bank vol estrenar oficina nova a Girona

Autor/a: 
Montserrat Garcia

Triodos Bank vol estrenar oficina nova a Girona

Autor/a: 
Montserrat Garcia

Resum: 

Els residents del territori gironí han mostrat un gran interès en la inversió socialment responsable que ofereix Triodos Bank, que ha vist incrementar el nombre de clients d’aquesta regió en els últims mesos.

El banc ètic i sostenible Triodos Bank ha anunciat que en un futur obrirà una nova oficina a Girona ja que durant aquest any un total de 600 particulars i entitats d’aquesta regió els han confiat els seus diners. A més, ha augmentat el nombre d’habitants de la demarcació que han demanat informació sobre els productes financers de l’entitat bancària.

La filosofia de Triodos Bank no és tenir un gran nombre d’oficines ni buscar massivament nous clients sinó que obre oficines quan veu que hi ha una xifra important de persones que hi estan interessades.

Actualment, Triodos Bank no té data per a la inauguració de la sucursal però, des de l’any 2006, compta amb una oficina instal·lada a Barcelona i dotze arreu del territori espanyol.

Finalment, cal destacar que durant l’any 2011 el nombre de nous clients a tot l’Estat espanyol es va incrementar en un 50% i al conjunt d’Europa en un 24%. Durant els primers set mesos de l’any 2012, a Catalunya han confiat els seus diners a Triodos Bank un total de 2.500 persones que ja formen part dels 32.000 clients que el banc té al territori català.

Afegeix un comentari nou