5 crides d'entitats que necessiten mantes per passar l'hivern

FCVS
Autor/a: 
Sònia Pau Cortada
Metzineres, una entitat del Raval, a Barcelona, necessita mantes i també roba interior nova per equipar el rober. Font: Metzineres
Metzineres, una entitat del Raval, a Barcelona, necessita mantes i també roba interior nova per equipar el rober. Font: Metzineres

5 crides d'entitats que necessiten mantes per passar l'hivern

Autor/a: 
Sònia Pau Cortada
FCVS

Resum: 

Metzineres i Santa Lluïsa de Marillac, a Barcelona, però també la Creu Roja a Granollers i Girona recullen roba d’hivern.

Cada hivern són moltes les entitats que agraeixen les donacions d’anoracs, gorres, guants i calçat d’hivern. Però n’hi ha moltes que demanen sobretot mantes i sacs de dormir per fer arribar tant a les persones que han de sobreviure a l’hivern dormint al carrer, com a famílies que viuen en habitatges en precari o que no poden tenir la llar en una temperatura adequada perquè no poden pagar l’energia.

  • Santa Lluïsa de Marillac – Barcelona

Mantes, sacs de dormir, xandalls i calçat esportiu és la crida que fa l’entitat Santa Lluïsa de Marillac, al barri de la Barceloneta, a Barcelona, per poder equipar les persones que han de sobreviure al carrer aquest hivern. La recollida es fa a la seu de l’entitat, al carrer Sant Carles, 33, de Barcelona, de 9.30 a 19 h. Segons el recompte que va fer Arrels Fundació el 13 de desembre, més de 1.300 persones passen les nits al ras a la ciutat aquest hivern.

  • Creu Roja Girona

Per ajudar a combatre les baixes temperatures a les persones en situació de carrer, Creu Roja Girona ha posat en marxa una campanya per recollir mantes i sacs de dormir. Hi ha dos punts de recollida a la ciutat de Girona:

  1. Girona - carrer Bonastruc de porta, 13
  2. Girona - carrer Bernat Boades, 6
  • Airiños da Nosa Galicia – Santa Coloma de Gramenet

L’entitat Airiños da Nosa Galicia, de Santa Coloma de Gramenet, té en marxa la desena edició de la campanya de recollida de mantes i n’accepten tant de noves com d’usades, que estiguin en bones condicions. De fet, recullen tot tipus de roba de llit, també edredons, per fer arribar a les entitat que acompanyen persones sense llar a la mateixa ciutat, com són les que s’apleguen a la Taula Ningú Sense Llar, i també al Centre d'Acollida Assís i a Arrels Fundació, de Barcelona.

Les mantes es poden porta al carrer Pompeu Fabra, 44, de Santa Coloma de Gramenet.

  • Creu Roja Granollers

Granollers (Vallès Oriental) és un dels municipis on Creu Roja ha iniciat una recollida de mantes aquest desembre. Cada hivern en fan arribar a les famílies que viuen en habitatges precaris o que no poden pagar cap sistema calefactor per mantenir-lo a una temperatura adequada. Aquest any, com en altres poblacions, han notat un augment de persones que acudeixen a Creu Roja demanant mantes. La seu és al carrer Joan Prim, 38, de Granollers.

  • Metzineres - Barcelona

Metzineres, amb seu al Raval, a Barcelona, és una cooperativa sense ànim de lucre que acompanya dones i persones de gènere no binari que usen drogues i sobreviuen a situacions de vulnerabilitat i violencia. L’entitat necessita roba d’hivern per equipar el rober, un dels serveis que ofereix. Aquest hivern, necessiten sobretot mantes, però també roba interior, que ha de ser nova per qüestions d’higiene.

Per coordinar les donacions, Metzineres demanen que es truqui al 603 41 15 35.

Afegeix un comentari nou