Curs d'Educació Ambiental

Curs d'Educació Ambiental

Resum: 

Del 19 de gener al 13 de febrer de 2015 tindrà lloc aquesta formació organitzada pel Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) que té com a objectiu fer un recorregut per les diferents corrents de l’Educació Ambiental.

El curs està dirigit a professionals del medi ambient o l’educació, estudiants, i persones interessades en l’educació per la sostenibilitat.

La formació consta de 36 hores lectives i farà un recorregut pels diferents corrents de l’Educació Ambiental exposant de manera detallada els diversos programes catalans i recursos didàctics d’Educació per a la Sostenibilitat.

Els objectius són els següents:

  • Introduir els plantejaments pedagògics i la didàctica de l’Educació Ambiental.
  • Conèixer casos pràctics de programes d’Educació Ambiental catalans i recursos didàctics d’Educació per a la Sostenibilitat.
  • Facilitar la capacitació dels alumnes per a participar en l’elaboració de programes, activitats i recursos educatius, i conèixer els criteris d’avaluació en educació ambiental.
  • Conèixer les possibilitats d’ocupació en el sector de l’educació ambiental.

En acabat els assistents estaran capacitats per a la comprensió de conceptes pedagògics i didàctics dirigits a l’Educació Ambiental, i estaran dotats d’eines per la seva aplicació pràctica.

El programa consta de 12 sessions de 3 hores cadascuna (10-13h) a l'Aula Ambiental Bosc Turull (Passeig Turull 2-4, Barcelona).

Tots participants que hagin assistit a un mínim del 80% de les classes rebran un certificat d’assistència al curs “Educació Ambiental” del COAMB.

El preu del curs varia en funció de si s'és membre del COAMB i de l'SCEA o no. En cas que sí costa 425€ i en cas que sí i que les persones estiguin a l'atura 270€. Les persones no col·legiades han de pagar 550€ i els membres d'altres col·legis professionals i no col·legiats amb descompte 475€.

El cost del curs és bonificable amb els fons de la Fundació Tripartita. Cal indicar-ho al formulari d’inscripció.

Afegeix un comentari nou