Escola d'Estiu del Voluntariat 2014

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Escola d'Estiu del Voluntariat 2014

Resum: 

El Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya organitza, a partir del 2 de juliol i fins el 27 de setembre, l'Escola d'Estiu del Voluntariat que tindrà lloc en diverses localitats catalanes.

L'Escola d'Estiu del Voluntariat és un espai de formació organitzat pel Departament de Benestar Social i Família i dut a terme per escoles del Pla de formació del voluntariat de Catalunya i altres entitats especialitzades. L'objectiu del projecte és oferir una formació específica del món del voluntariat, potenciar l'intercanvi d'experiències entre voluntaris i associacions i fomentar les relacions entre aquests.

Aquesta edició consta de cursos presencials en diverses ciutats de Catalunya, tallers a la ciutat de Barcelona i cursos i seminaris en-línia que potencien l'oferta formativa de la Generalitat amb motiu de la Capitalitat Europea del Voluntariat de Barcelona i que renoven a fons el format de les edicions anteriors.

Enguany, l'Escola d'Estiu del Voluntariat tindrà lloc del 2 de juliol al 27 de setembre i de manera simultània a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Manresa, Sabadell i Tortosa.

Programa

El programa el conformen més de 30 cursos presencials intensius, 4 cursos en línia, 7 cursos del PFVC, 12 tallers i 2 seminaris internacionals en línia (en llengua anglesa).

Barcelona

Girona

Lleida

Manresa

Sabadell

Tarragona

Tortosa

Per a més informació podeu consultar el programa formatiu complet

Inscripció

Per inscriure’t a l’escola d’estiu cal que siguis membre voluntari i/o dirigent d’una entitat sense ànim de lucre. Ara bé, el Curs d’iniciació al voluntariat i altres formacions inicials estan oberts a tota la ciutadania.

Per fer la inscripció cal clickar sobre la població i el curs que us interessi i enviar un correu electrònic a l'adreça indicada en cada cas. Aquells que estiguin interessats en apuntar-se als cursos de juliol, tenen temps fins al proper 27 de juny.

És aconsellable consultar les condicions d’inscripció.

Afegeix un comentari nou