Participa al 3er Congrés del Lleure Educatiu i presenta experiències

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Participa al 3er Congrés del Lleure Educatiu i presenta experiències

Resum: 

El CaixaFòrum de Barcelona serà l'escenari d'un Congrés que se celebrarà els dies 16 i 17 d'octubre i que coorganitzen la Fundació Pere Tarrés i Didania.

Després de 8 anys d'absència, els propers 16 i 17 d'octubre tindrà lloc a Barcelona el 3er Congrés del Lleure Educatiu on s'analitzarà l'estat de salut del sector. El congrés, d'abast estatal però amb un especial accent en la realitat catalana, pretén reflexionar sobre el moment actual, recollir les aportacions pedagògiques sobre la seva importància i els valors que aporta per al creixement d’infants i joves i abordar els reptes, propostes i bones pràctiques per impulsar el lleure educatiu en aquest moment de grans canvis educatius, socials, econòmics i polítics.

Es tracta d'una trobada adreçada a dirigents, tècnics i voluntaris d'entitats vinculades al món del lleure però també a moviments i associacions educatives, culturals, esportives i socials que treballen fora de l'àmbit escolar per a l'educació d'infants i joves així com empreses i administracions públiques amb actuacions similars.

Durant els dos dies que dura el Congrés, els assistents podran gaudir d'un ampli programa que inclou conferències, taules rodones, debats i espais d'experiències a càrrec d'experts i entitats del sector.

Presenta la teva experiència

Un dels objectius del Congrés és recollir exemples de bones pràctiques i experiències que ajudin a millorar les intervencions socioeducatives i culturals i aprendre de les actuacions contrastades.

Amb aquesta idea, la Fundació Pere Tarrés i Didania animen a les persones i entitats vinculades al món del lleure a aportar les seves experiències i el seu bon saber fer. Totes les experiències rebudes seran valorades pel Consell Assessor del Congrés d’acord amb els criteris de més innovació, més impacte educatiu i social i que aportin més valor als objectius del Congrés. Les escollides seran exposades durant els dies del congrés i la resta estaran presents al web i en el recull final de materials.

Aquelles persones o entitats que estiguin interessades en presentar les seves experiències ho poden fer omplint aquesta fitxa fins el proper 8 de juliol.

Inscriu-te al Congrés

Per a poder assistir al Congrés cal inscriure's prèviament omplint el formulari.

Les inscripcions es poden realitzar fins al proper 6 d'octubre i inclouen la lliure assistència durant els dos dies, tota la documentació del Congrés i dret a la Pausa-Cafè. El cost és de 80 euros si es realitza abans del 24 de juliol i de 110 si es fa després.

Més informació sobre les inscripcions i descomptes

Afegeix un comentari nou