A CONEX estem d'estrena

Autor/a: 
CONEX
 Font:
Font:

A CONEX estem d'estrena

Autor/a: 
CONEX

Resum: 

CONEX estrena nova web per oferir un disseny més intuïtiu i dividit en categories que facilitaran la navegació dels seus usuaris.

CONEX fa pública la seva nova web, un projecte en el qual ha estat treballant durant els últims mesos juntament amb BU-HO, creant un espai més proper pels seus col·laboradors i usuaris.

CONEX volia una estructura clara i senzilla que convertís la navegació en una experiència àgil, divertida i intuïtiva. A la nova web hi ha noves categories i filtres on el procès de cerca d’informació és molt més ràpid.

En aquest nou espai es pot trobar informació molt més detallada de la nostra organització i de totes les activitats que realitzem. Aquesta informació és reforçada amb imatges i vídeos fent que la navegació sigui molt més visual i entretinguda.

Hem inclòs també una pestanya de Comunicació on es poden trobar les últimes novetats de CONEX als mitjans, el butlletí mensual i enllaços d’interès dirigits a la Gent Gran.

En resum, un lloc accessible per trobar el curs o esdeveniment que busques i on es pot estar informat de les novetats en l’àmbit de la gent gran.

Aquesta nova web pretén ser una plataforma dinàmica on s’actualitzarà la informació de forma contínua i on s’aniran incloent funcionalitats que anirem desvetllant al llarg del temps.

Per a més informació podeu consultar el web.

Afegeix un comentari nou