Activitats gratuïtes al IV Congrés

 Font:
Font:

Activitats gratuïtes al IV Congrés

Resum: 

El IV Congrés del Tercer Sector Social, que tindrà lloc del 27 al 29 de novembre, compta amb propostes sense cost destinades al públic general.

Del 27 al 29 de novembre, el Centre de Convencions Internacional de Barcelona acollirà el IV Congrés del Tercer Sector Social sota el lema "Avançar en igualtat i drets socials". Amb l'objectiu de convertir-se en un punt de trobada, de reflexió i de projecció del Tercer Sector Social català, durant tres dies, els congressistes podran gaudir de tot un seguit de col·loquis, debats, conferències plenàries i altres activitats relacionades.

Una de les novetats del IV Congrés és que oferirà un conjunt de propostes paral.leles, de caràcter gratuït i obertes al públic general. Concretament, qui ho vulgui tindrà accés lliure a les següents activitats:

1. Conferència Inaugural.

Una d'aquestes activitats obertes serà la conferència inaugural, que se celebrarà el dimecres 27 de novembre a les 17 hores a la Sala Plenària del Centre de Convencions Internacional de Barcelona. En ella, el periodista i filòsof Josep Ramoneda oferirà la seva visió sobre com podem seguir avançant en igualtat i drets socials en un moment com l'actual.

2. Projecció de vídeos.

En un espai específic, durant tot el Congrés s'hi aniran projectant els millors vídeos produïts per entitats socials i institucions diverses que presenten la realitat del Tercer Sector Social.

3. Mostra del Tercer Sector Social.

Els dies 27 i 28 de novembre, A la planta 0 del Centre de Convencions Internacional de Barcelona s'hi instal·larà aquesta Mostra, que estarà formada per 32 estands, un per a cada federació d'entitats membre de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya. El dimecres 27 per la tarda, la Mostra també comptarà amb 35 estands d'altres institucions representatives del Tercer Sector Social de Catalunya.

Les universitats i centres de formació interessats en les oportunitats professionals en el Tercer Sector Social poden demanar una visita guiada gratuïta a la Mostra, enviant un correu electrònic a secretaria.congres@tercersector.cat.

Qui ho vulgui també podrà seguir l'acte d'inauguració i el de cloenda del IV Congrés en directe a través del web www.congrestercersector.cat.

Més informació.

Afegeix un comentari nou