Arrenquen les Jornades de Voluntariat

Arrenquen les Jornades de Voluntariat

Resum: 

Les Jornades de Voluntariat, que aquest any arriben a la seva quarta edició, han començat avui. La trobada, que es duu a terme a la Casa del Mar de Barcelona fins demà al migdia, se centrarà avui en l’Agència Catalana del Voluntariat.

La jornada d’avui, que s'ha encetat amb la inauguració de l’acte a càrrec del Conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, girarà al voltant de la proposta de llei de l’Agència Catalana del Voluntariat. Els principals eixos del text són: definir model de voluntariat, definir les funcions de l'Agència i definir les finalitats, objectius i accions principals a seguir.

Després de la presentació del document, els assistents s’han reunit en grups per a debatre i fer les matisacions oportunes al text de l’Agència Catalana del Voluntariat, una eina que ha de ser executora de les polítiques que dissenyi el Consell de l'Associacionisme i el Voluntariat. Seguint el procés participatiu que ha caracteritzat tot el procés de creació de la proposta de llei, aquesta tarda es posaran en comú de totes les conclusions extretes dels tallers.

Demà s’exposarà el document final de l’Agència Catalana del Voluntariat amb les matisacions oportunes que s’hagin fet el dia abans, es farà la presentació del Congrés Europeu del Voluntariat, de la Comissió de Treball i del llibre de Bones pràctiques en actuacions comunitàries, cíviques i de voluntariat.

Afegeix un comentari nou