Arriba el Blog Action Day de l’aigua

 Font:
Font:

Arriba el Blog Action Day de l’aigua

Resum: 

Avui, dia 15 d’octubre, se celebra el Blog Action Day (o Dia d’Acció Blocaire), un acte que uneix tots els blocaires del món per una finalitat comuna: sensibilitzar el món sobre una qüestió important que afecta tothom. En l’edició d’aquest any, el focus es posarà en l’aigua i en el seu accés com a dret fonamental.

Durant un dia tots els blocaires que hagin inscrit els seus blocs al Blog Action Day publicaran un post sobre el tema escollit, en el cas d’aquesta edició l’aigua. Aquest acte pretén donar visibilitat i fomentar el coneixement d’algun problema que es consideri sensible pel present i el futur del planeta i, alhora, obrir un debat al seu voltant.

El Blog Action Day és una de les dates assenyalades per als blocaires a nivell mundial, un acte que va començar a celebrar-se el 2007. Com a mostra de l’abast que assoleix, l’any passat va comptar amb la participació de 13.606 blocs de 156 països.

El bloc de xarxanet.org s’ha sumat a la iniciativa del Bloc Action Day 2010.

Comentaris

Us recomano a tots que li doneu un cop a això! MILLOR AMB ELLA! La iniciativa reclama una gestió pública, transparent i participativa del dret humà a l'aigua. Defensa el servei públic gestionat des de la ciutadania i el control social, assegurant la sostenibilitat del recurs i el seu accés a totes les persones. L'Associació Catalana d'Enginyeria Sense Fronteres (ESF) i el Consorci per a la gestió d'aigües de Catalunya (Congiac) han llançat la campanya "Millor amb ella" per a reclamar la gestió pública de l'aigua. La iniciativa exposa la necessitat d'afrontar el debat sobre la gestió de l'aigua i saca a la llum les grans diferències existents entre els diferents models de gestió. http://www.youtube.com/watch?v=-1UN3OX86Cg

Afegeix un comentari nou