Com col·laborar en la lluita contra la pobresa infantil?

 Font:
Font:

Com col·laborar en la lluita contra la pobresa infantil?

Resum: 

Vols col·laborar en la lluita contra la pobresa infantil? T'expliquem quines són les 3 principals plataformes catalanes que estan treballant en l'àmbit de la lluita contra la pobresa infantil.

Vols col·laborar en la lluita contra la pobresa? El millor que pots fer és dirigir-te alguna de les federacions o confederacions que agrupen a entitats que treballen en aquest àmbit. Les principals plataformes en l'àmbit català són les següents:

Federació d'Entitats d'Atenció i d'Educació a la Infància i l'Adolescència (FEDAIA)

La Fedaia és la federació catalana referent d'entitats que treballen amb infants, adolescents i joves desemparats o en risc d'exclusió social i les seves famílies. Les entitats estan orientades a la intervenció directa.

Plataforma d'Infància de Catalunya (PINCAT)

Es tracta d'una plataforma nascuda l'any 2011 que agrupa les entitats compromeses amb els infants i adolescents del país. La seva finalitat està sobretot orientada a la incidència política.

Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS)

ECAS és una federació d'entitats que treballen amb col·lectius en situació o risc d'exclusió social. Tot i que és una plataforma que agrupa entitats que treballen amb problemàtiques socials diverses, hi ha moltes entitats que treballen en la lluita contra la pobresa infantil. Les entitats estan orientades a la intervenció directa.

Més informació:

- La pobresa infantil en 8 dades

Afegeix un comentari nou