El govern es compromet a mantenir la despesa social en un 71% del pressupost

 Font:
Font:

El govern es compromet a mantenir la despesa social en un 71% del pressupost

Resum: 

Diferents membres del govern i del parlament de Catalunya han assistit a la conferència inaugural del IV Congrés del Tercer Sector Social. Francesc Homs, conseller de la presidència de la Generalitat de Catalunya, ha assegurat que el govern mantindrà la despesa social en un 71%.

Representants de les principals institucions públiques de Catalunya han assistit a la conferència inaugural del IV Congrés del Tercer Sector Social. Han parlat Francesc Homs, conseller de la presidència de la Generalitat de Catalunya; Núria de Gispert, presidenta del Parlament de Catalunya i Xavier Trias, alcalde de l'Ajuntament de Barcelona.

El Tercer Sector és necessari i cal fer-lo més fort

Núria de Gispert ha destacat que el Tercer Sector és un motor polític, social i econòmic, i que és un sector necessari i que cal que sigui fort. En el mateix sentit, Xavier Trias ha destacat que a Catalunya hi ha 6.800 entitats, 102.000 persones que hi treballen, dades que demostren que el sector és un creador de riquesa a Catalunya.

Francesc Homs es compromet a mantenir la despesa social en un 71% del pressupost

Francesc Homs ha assegurat que el govern mantindrà la despesa social en un 71% del pressupost. A més a més, Homs ha afirmat que el Tercer Sector fa fort l'Estat del benestar, un sector que a més és garantia que el debat sobre temes socials no sigui partidista, ja que aconsegueix aglutinar propostes i visions complementàries.

Afegeix un comentari nou