El projecte xarxanet.org apareix a Ràdio Ateneu del Clot

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El projecte xarxanet.org apareix a Ràdio Ateneu del Clot

Resum: 

El passat divendres 9 de gener Xarxanet es va donar a conèixer al programa "Entitats s'escriu amb A" de Ràdio Ateneu del Clot de la mà del seu director, Joan Cuevas.

Joan Cuevas, director de xarxanet.org, va donar veu a aquest projecte el passat dia 9 de gener al programa "Entitats s'escriu amb A", de la Federació d'Ateneus de Catalunya, a Ràdio Ateneu del Clot en un programa dirigit per Laura Casas, responsable de comunicació de la Federació d'Ateneus de Catalunya.

En l'entrevista es va explicar el projecte de Xarxanet, nascut fa més de 10 anys (al 2003) en el moment de més explosió de les pàgines web sota la necessitat d'obrir un espai dirigit a les entitats i les associacions perquè fessin xarxa i així enfortir el tercer sector d'arreu de Catalunya.

Amb aquest objectiu va veure la llum i amb aquest objectiu segueix encara en vida, així ho ha remarcat el seu director.

Joan Cuevas també va assenyalar que el portal està coordinat per 13 entitats promotores que publiquen continguts regularment i per més de 200 entitats col·laboradores que poden publicar informacions referents a la seva entitat. Per tant Xarxanet és fruit del treball conjunt de moltes persones.

Aquestes 13 entitats es reuneixen de forma virtual cada dilluns mitjançant videoconferència per coordinar i parlar sobre els propers continguts que apareixeran a la pàgina.

Cuevas va recalcar que els continguts de Xarxanet busquen ser clars, entenedors i directes per tal d'apropar-se al lector i assessorar i resoldre els dubtes que sorgeixin en les entitats pel que fa a la seva gestió i funcionament. En la línia d'aquesta finalitat també va recordar que Xarxanet conté una secció anomenada "Finançament" on s'hi agrupen totes les convocatòries, premis, subvencions, concursos als quals les entitats es poden presentar per aconseguir finançament.

Finalment també va parlar de la Campanya de la "X" vermella a Facebook i Twitter que circula per les entitats per tal de fer-les protagonistes, donar-les a conèixer i fomentar l'ús de les xarxes socials entre elles.

Podeu reescoltar el podcast del programa.

Afegeix un comentari nou