5 apps de retoc fotogràfic

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

5 apps de retoc fotogràfic

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a joves TEB

Resum: 

Avui en dia és tan important tenir un mòbil que et permeti realitzar una fotografia com una apli que et permeti editar-la foto. Aquest recopilatori us ajudarà a escollir l'eina adient.

Quan aneu a un acte, un esdeveniment o un concert, és molt probable que utilitzeu la càmera fotogràfica del vostre mòbil, per fer les fotografies. Avui en dia ja hi han mòbils que ofereixen unes prestacions prou dignes, per tenir el gràfic d'aquell moment precís. Però segurament moltes vegades heu trobat a faltar disposar d'una eina de retoc fotogràfic, per retallar una fotografia que us havia quedat mal enquadrada o pujar la llum de l'escena.

Si els mòbils d'avui en dia incorporen unes càmeres prou dignes, els mòbils també tenen a la seva disposició aplicacions que permeten fer un retoc fotogràfic que us ajudarà a resoldre els vostres problemes.

A continuació us enumerem 5 eines de retoc fotogràfic que us ajudaran a tenir la la fotografia perfecte:

  • Pomelo: Pomelo és una aplicació per dispositiu mòbil que tan pot fer de càmera com d'editor fotogràfic. Incorpora gairebé 70 filtres, retallar, sensació de velocitat lenta... etc. Només heu de disparar una fotografia o seleccionar-ne una de la vostra galeria, i començar a editar-la.
  • VSCO Cam: és una aplicació molt completa que permet fer funció de càmera, de retoc fotogràfic i de la qual té una comunitat d'usuaris molt gran. La mateixa aplicació, permet comprar diferents filtres que després podreu utilitzar amb les vostres fotografies. Una vegada heu editat la fotografia, vosaltres escolliu si voleu publicar-la al «Grid» de VSCO Cam, la comunitat d'usuaris d'aquesta meravellosa eina.
  • Snapseed: Aplicació de retoc de fotografia que permet vàries opcions com retallar la imatge, pujar nivells de llum o colors, seleccionar parts, girar la fotografia o dibuixar-hi a sobre. També s'hi poden afegir filtres. És una aplicació molt útil i molt fàcil de fer servir, no tan completa com les altres, però sí molt efectiva i ràpida.
  • Autodesk pixlr: Aplicació molt interessant i fàcil de fer servir. Us permet fer fotografies, editar les fotografies de la vostre galeria o crear collages. L'opció d'editar, contempla diferents opcions de filtres. És de la coneguda marca «Autodesk», famosa per desenvolupar aplicacions de modelatge 2D i 3D.
  • Aviary: és una altra aplicació per capturar fotografies i desprès editar-les. El conjunt d'edició és bastant complet: es poden afegir efectes, filtres, marcs adhesius, retallar i pujar el color o la llum. És també molt simple d'utilitzar.

VSCO Cam™ from VSCO on Vimeo.

Afegeix un comentari nou