Campanya per reivindicar la versió en català de LinkedIn

 Font:
Font:

Campanya per reivindicar la versió en català de LinkedIn

Resum: 

La Fundació puntCAT llança la campanya LinkedInCatalan, amb la qual recull adhesions per demanar que aquesta xarxa social professional parli català.

A mitjans de l'any 2012 els usuaris catalanoparlants van poder començar a fer servir Twitter en la seva llengua. Va ser fruit d'una campanya virtual portada a terme per milers de persones durant un any i mig, tot demanant aquesta possibilitat. El procés de traducció es va realitzar de manera col·laborativa de la mà de voluntaris i voluntàries.

Ara sembla que és el torn de LinkedIn, ja que, la Fundació puntCAT ha llançat la campanya LinkedInCatalan, que pretén sensibilitzar els responsables d'aquesta xarxa social professional per tal que la plataforma permeti introduir currículums escrits en català i ofereixi un menú de navegació en aquest idioma. Assegura que així es facilitarien els processos de selecció de personal de les empreses i organitzacions de Catalunya, que tenen en compte el coneixement de la llengua catalana en el 75% dels casos.

La campanya recollirà adhesions durant els propers sis mesos. La idea és lliurar una carta oberta a LinkedIn i les signatures recollides el mes de març de 2014, coincidint amb la celebració del Mobile World Congress de Barcelona.

Així mateix, puntCAT demana a les entitats, institucions, universitats i empreses adherides que incorporin el bàner de "LinkedInCatalan" als seus llocs web.

Afegeix un comentari nou