Enviament d'arxius grans amb We Transfer

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Enviament d'arxius grans amb We Transfer

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Aquest servei permet enviar arxius de gran pes i també permet compartir-los a les xarxes socials. És una eina realment útil per a les entitats sense ànim de lucre.

We transfer és una eina per enviar arxius de fins a 2gb. Hi han poques formes d'enviament d'arxiu tan grans. Alguns serveis cloud, poden servir però no ho fan com l'enviament d'un correu electrònic. We tranfer, té la particularitat què sembla que enviïs l'arxiu mitjançant un correu electrònic.

We transfer, funciona de la següent forma. A la mateixa pàgina hi ha un formulari on podem afegir els arxius a enviar, el correu del destinatari, el vostre correu i el missatge que voleu enviar al destinatari. El destinatari rebrà un correu electrònic amb un enllaç. Quan cliqui a l'enllaç, es descarregarà l'arxiu que està desat al servidor de We Transfer. En el cas que vulgueu socialitzar l'arxiu, també ho podreu fer amb el botó de compartir a les xarxes socials.

Aquesta eina 2.0 pot servir a les entitats en el cas de no disposar d'un servei cloud, un servidor de fitxers a Internet o un potent correu electrònic.

Font d'informació: We Transfer

Afegeix un comentari nou