(re)membr, una aplicació mòbil per ajudar els malalts d'Alzheimer

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

(re)membr, una aplicació mòbil per ajudar els malalts d'Alzheimer

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Desenvolupada per Vitalia i Supertruper, aquesta aplicació pretén ajudar els malats d'Alzheimer en fase inicial i així millorar la seva qualitat de vida. De moment només estarà disponible per iOS.

Si últimament estan apareixent moltes aplicacions mòbils per ajudar els malalts d'Alzheimer, vegeu iAlzheimer i Tweri, senyal que és una idea realment necessària i què ajuda a molta gent que pateix aquesta malaltia. Amb l'ajuda d'un terminal mòbil, aquestes persones poden ser localitzades i ajudades a l'instant.

(re)membr és una aplicació per a mòbil que ajuda als malalts d'Alzheimer, que estan en fase inicial, a identificar productes, situacions i llocs per orientar-se més fàcilment. Amb aquesta aplicació, els familiars del afectat també poden tenir un seguiment i control de les seves activitats. Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per les empreses SuperTrupper i Vitalia. Vitalia ha aportat l'aplicació del Mètode Hoffmann, mètode que ofereix un nou sistema d'atenció personalitzada a les persones afectades a malalties físiques, psíquiques, cognitives i socials.

L'aplicació sortirà al mercat a finals d'any, de moment només per iOS.

Afegeix un comentari nou