S'aproxima la Setmana Europea del Codi

Autor/a: 
Xavi Aranda
 Font:
Font:

S'aproxima la Setmana Europea del Codi

Autor/a: 
Xavi Aranda

Resum: 

La setmana europea del codi es celebrarà del 11 al 17 d'octubre. Qualsevol escola o entitat pot organitzar activitats al voltant de la programació.

La Setmana Europea del Codi es celebrarà a tots els països de la Unió Europea amb la voluntat d'aproximar la programació a qualsevol ciutadà o estudiant. Cada vegada hi han més dispositius electrònics i la població té ganes de descobrir com funcionen. La programació és una part fonamental per descobrir com funciona un dispositiu, i aquest és un dels grans objectius d'aquesta setmana europea.

Qualsevol escola, entitat o empresa pot organitzar una activitat al voltant de la programació durant aquesta setmana. A la pàgina web es pot geo-referenciar on es realitzarà l'activitat i la descripció. Moltes escoles estan programant activitats sobre la programació amb Scratch.

De moment a Catalunya no hi ha cap escola, entitat o empresa que tingui programada una activitat per la Setmana Europea del Codi. Tot i què encara queda alguns dies, cal difondre els actes amb una certa previsió.

Aquesta setmana és una iniciativa de la Young Advisors del Director General per les Comunicacions, Continguts i Tecnologia de la Unió Europea.

Per a saber-ne meś: Setmana Europea del Codi

Afegeix un comentari nou