Twit-actúa pels Drets Humans

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Twit-actúa pels Drets Humans

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB

Resum: 

Amnistia Internacional llença una campanya per demanar als diferents grups amb representació parlamentària que incorporin en els seus programes electorals diferents propostes d'incorporació de polítiques en Drets Humans.

Amnistia internacional, l'organització no governamental internacional dedicada a lluitar per al respecte dels Drets Humans, ha llençat una nova cibercampanya. Seguint la línia d'acció d'interpel·lar als responsables d'estat en el respecte als drets humans dintre del seu territori, Amnistia Internacional ens demana que fem arribar, fent servir twitter, la demanda d'inclusió de diferents propostes defensant els drets humans dintre del programa electoral dels diferents partits.

Participant d'aquesta campanya enviarem una piulada al compte corporatiu dels grups parlamentaris i als nous candidats que nosaltres escollim. La campanya fa ressò de la voluntat de tenir presència 2.0 d'aquests candidats, esperant que les nostres piulades generin una reacció per part dels candidats.

Amnistia Internacional ha apostat per el ciberactivisme com una de les maneres de pressionar governs i representants de la ciutadania, posant-nos molt fàcil col·laborar en diferents campanyes, fent servir twitter o altres eines web!

Afegeix un comentari nou