Corre per combatre la desnutrició infantil al món!

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Corre per combatre la desnutrició infantil al món!

Resum: 

Acció contra la Fam convida la ciutadania i les empreses a córrer per lluitar contra la pobresa i la fam al món. Per cada quilòmetre que corris donaràs 2 euros per salvar la vida d'un nen/a.

L'ONG Acció contra la Fam organitza Desafiament empreses, una iniciativa solidària que busca sensibilitzar la societat sobre el greu problema de la desnutrició infantil al món, que provoca la mort de 3,5 milions d'infants cada any.

El 20 d'octubre se celebrarà a Madrid i el 27 a Barcelona (Universitat de Barcelona – Esports UB Av. Diagonal, 695-701). El desafiament durarà 3 hores, de 10.00 a 13.00 hores, i s'hi podrà participar de manera particular o en nom d'una empresa.

Les persones que participin com particulars ho hauran de fer en grups de cinc i donaran 2 euros per cada quilòmetre recorregut.

Les empreses que hi participin seran les encarregades de donar els diners que aconsegueixin els seus treballadors/ores al córrer. És a dir, que per cada quilòmetre que facin els seus empleats donaran 10 euros.

Afegeix un comentari nou