Neda per la supervivència infantil!

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Neda per la supervivència infantil!

Resum: 

La nit del divendres 22 de març diferents clubs de natació, piscines i espais esportius de la província de Barcelona obriran les seves portes per tal que hi puguis anar a nedar a favor dels drets dels infants. Ho fan en el marc de la campanya d'UNICEF La Nit de l'Aigua.

El Comitè Catalunya d'UNICEF et convida a celebrar el Dia Mundial de l'Aigua tot nedat per garantir l'accés a l'aigua potable i el sanejament de tots els infants del món. Diversos clubs de natació, piscines i espais esportius de Barcelona, Viladecans, Sabadell, etc. se sumen a la iniciativa i s'impliquen amb la infància més vulnerable, organitzant una nit de portes obertes.

L'entrada tindrà un preu de 7 euros, que es destinaran íntegrament a donar suport als programes de supervivència que UNICEF duu a terme en els països en desenvolupament, entre ells, totes les intervencions per assegurar l'aigua potable i el sanejament als més de 3.000 nens i nenes que cada dia moren per la manca d'aigua potable i d'un sanejament adequat.

Aquesta primera edició de la Nit de l'Aigua a Catalunya compta amb el suport de la Federació Catalana de Natació.

Afegeix un comentari nou