Survival tira endavant la seva campanya de regals solidaris

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Survival tira endavant la seva campanya de regals solidaris

Resum: 

Els productes Survival són una de les principals fonts de finançament de l'ONG, i tots els beneficis es dediquen a l'objectiu de l'organització, la defensa dels drets dels pobles indígenes.

Barrejant el disseny i el suport de personalitats del món del espectacle i l'art amb l'origen dels objectes de la col·lecció, a més de la venda en línia, l'ONG espera disposar de més fons per dur a terme la seva missió.

Des de una sèrie de samarretes dissenyades per creadors destacats, amb motius de cultures indígenes, a objectes realitzats per tuaregs de Níger, o indígenes colombians, per posar només dos exemples, la col·lecció és com una volta al món en (més de) 80 regals.

Pels interessats en la fotografia i les cultures indígenes Survival té a la venda el llibre “Somos uno: un homenaje a los pueblos indígenas”, que a més aquest any inspira el calendari de paret 2012 i les nadales, ambdós, “best sellers” de l'ONG.

Sobre Survival

Des de 1969 Survival treballa per defensar els drets dels pobles indígenes i tribals més amenaçats del món, alguns d'ells poc contactats pel món “modern”. La compra d'aquests regals, ens explica Laura de Luis, de Comunicació – Survival, dóna un valor especial als regals, ja que ajuden a lluitar contra els abusos i injustícies que, encara avui, pateixen aquestes comunitats.

Les comandes es poden fer en línia en aquesta web, on també es pot veure el catàleg, o escrivint a info@survival.es.

Afegeix un comentari nou