Vols fer pràctiques de treball social a França?

 Font:
Font:

Vols fer pràctiques de treball social a França?

Resum: 

L'associació Nexes ofereix a sis joves catalans la possibilitat de realitzar pràctiques laborals a França en l'àmbit del treball i l'educació social.

Aquesta convocatòria s'adreça a joves d'entre 18 i 30 anys, recent titulats en formació professional o universitària en treball social, integració social, educació social i intercultural, que es trobin a l'atur. Han de ser col·legiats al Col·legi de Treball Social de Catalunya o viure a Badalona, Santa Coloma, Sant Adrià o L'Hospitalet. Cal tenir coneixements alts de la llengua francesa. La beca ofereix la possibilitat de realitzar unes pràctiques laborals a Pau (França) durant un període de 13 setmanes.

Per presentar la sol·licitud cal emplenar aquest formulari abans del 7 de maig i enviar-lo, juntament amb el CV (en format Europass i en català, castellà i francès) i una carta de motivació, a:

  • Si vius a Badalona, Santa Coloma, Sant Adrià o L'Hospitalet: Nadine Rutow – rutow[arrova]barcelones.cat.
  • Si estàs col·legiat al Col·legi de Treball Social de Catalunya: Marta Frontiñan - relacionsinternacionals[arrova]tscat.cat.

Entre el 10 i el 21 de maig Nexes entrevistarà a les persones preseleccionades i el 22 de maig es donaran a conèixer els noms de les 6 persones que obtindran les beques.

Aquesta convocatòria forma part de la segona edició del projecte Care for diversity, emmarcat dins el Programa europeu Leonardo da Vinci. L'associació Nexes, en col·laboració amb el Col·legi de Treball Social de Catalunya i el Consell Comarcal del Barcelonès, gestiona aquest projecte, a través del qual durant el 2013 fan possible l'estada de 24 joves a diferents a països europeus per realitzar una pràctica laboral i un programa sociocultural d'inserció. Les estades a Itàlia s'han realitzat del gener a l'abril; a Portugal i a Suècia s'estan realitzant d'abril a juliol; i les de França es faran de juliol a octubre.

La convocatòria es tancarà el 7 de maig.

Comentaris

Hola, estic molt interssat .

Afegeix un comentari nou