Micromecenatge per al documental dels 10 anys del teatre Kursaal

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Marta Rius
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Micromecenatge per al documental dels 10 anys del teatre Kursaal

Autor/a: 
Marta Rius
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

Amb motiu dels 10 anys del teatre Kursaal, El Galliner ha engegat una campanya de finançament per a realitzar el documental sobre la singular història del teatre manresà.

El Kursaal i l'Associació Cultural El Galliner han impulsat una campanya de micromecenatge per recaptar fons per fer un documental sobre la història, la recuperació i la gestió del teatre Kursaal. Amb la mateixa fórmula que fa 20 anys, quan prop de 900 ciutadans van comprar una entrada de 2.000 pessetes per la reinauguració del teatre amb 10 anys d'anticipació, la campanya es diu "Tu ets la màgia del Kursaal".

El documental, elaborat per la productora Paral·lel 40, recollirà la història del teatre, el seu particular procés de recuperació i el seu model de gestió, que l'han convertit en un referent de les arts escèniques a Catalunya.

Les aportacions oscil·len entre els 6 i el 30 euros i es poden realitzar a les taquilles del Kursaal i per internet a la web www.kursaal.cat.

El reportatge, que s'estrenarà el 14 de febrer de 2017, és una de les diverses activitats que el Kursaal i el Galliner estan preparant amb motiu de la celebració del 10è aniversari de l'equipament, que serà el 20 de febrer de l'any vinent.

Afegeix un comentari nou