Taller d’autoreparació de bicicletes

L’última proposta del curs de Caixa d'Eines i Feines és una activitat per posar a punt les bicicletes per a l’estiu. Font: Caixa d'Eines i Feines
Barcelona
Dissabte, 23/07/2022

El final de curs a Caixa d’Eines i Feines, la biblioteca associativa d’objectes de Ciutat Vella, a Barcelona, arriba el dissabte 23 de juliol amb una activitat per preparar les vacances: el taller d’autoreparació de bicicletes.

Allargar la vida útil dels objectes i evitar residus és un dels objectius de Caixa d’Eines i Feines, l’entitat del Barri Gòtic de Barcelona. L’última proposta del curs és una activitat per posar a punt les bicicletes per a l’estiu. Tothom hi pot portar la seva bicicleta per fer-hi un repàs o alguna reparació pendent. El taller posa a disposició de les assistents tot tipus d’eines, estris i també ajuda tècnica.

El taller es farà el dissabte 23 de juliol a les 11 del matí a l’aire lliure, davant del local de l’entitat, al carrer Jaume Giralt, 11 (molt a prop de Mercat de Santa Caterina), a Barcelona. Caixa d'Eines i Feines va obrir el maig del 2021 en una zona amb molta vida associativa amb veïnes com el Casal de Barri Pou de la Figuera, el restaurant Mescladís del Pou, el Casal de Joves Palau Alòs, la Fundació Roure i l’Hortet del Forat.

La filosofia d’una biblioteca associativa d’objectes és posar a l’abast de tothom en préstec temporal a baix preu o bé gratuïtament tot tipus d’objectes, des d’una cadira de rodes fins a un trepant elèctric passant per una panificadora. Paral·lelament, s’hi organitzen tallers per allargar la vida dels objectes, evitar llençar-los i reduir residus.

A la Caixa d’Eines i Feines, a més del taller d’autoreparació de bicicletes, aquest curs s’hi han fet tallers de costura i també de reparació d’electrodomèstics. La intenció és que cadascú aprengui a cosir la seva roba o bé a arreglar els seus aparells elèctrics amb l’ajuda de persones especialistes que col·laboren amb l’entitat.

Tot i que l’assistència és gratuïta i oberta a tothom, per participar al taller d'autoreparació de bicicletes cal fer la inscripció. Tota la informació es pot trobar al compte de twitter de l'entitat organitzadora.

Data: 

Dissabte 23 jul

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Caixa d'Eines i Feines
Correu electrònic de l'organitzador: 
caixerd@einesifeines.org