Taller d'autoreparació d'aparells elèctrics

Un grup de voluntàries i voluntaris amb habilitats tècniques ajuden les persones assistents a reparar els aparells espatllats. Font: Caixa d'Eines i Feines
Barcelona
Dissabte, 16/09/2023

L'entitat Caixa d'Eines i Feines recupera els tallers dels dissabtes i el 16 de setembre al matí organitza una sessió d'autoreparació d'aparells elèctrics.

Torradores, ventiladors i batedores espatllades poden recuperar-se al taller d'autoreparació d'aparells elèctrics que organitza Caixa d'Eines i Feines. Un grup de voluntàries i voluntaris amb habilitats tècniques ajuden les persones assistents a reparar els aparells espatllats. La sessió serà el dissabte 16 de setembre de les 11 a les 13.30 h, al carrer Jaume Giralt, 11, a Ciutat Vella, a Barcelona.

El taller és gratuït, però cal fer la inscripció. Es demana que cada persona porti només un aparell per arreglar, però se'n pot dur més d'un per si hi ha temps. Cal omplir un formulari de participació per cada aparell. Es poden dur tota mena d'aparells elèctrics casolans, tret de càmeres fotogràfiques i impressores.

La Caixa d'Eines i Feines porta una mica més de dos anys en funcionament i permet compartir recursos per allargar la seva vida útil, evita residus i és un estalvi per a les famílies, però alhora crea comunitat al voltant del Pou de la Figuera, a Ciutat Vella, a Barcelona.

A més de participar en els tallers d'autoreparació, a la Caixa d'Eines i Feines, qui els necessita es pot endur objectes en préstec temporal. El producte més demanat és el trepant seguit de la serra circular, la de calar i d'uns carros per dur coses. És una de les anomenades "biblioteques de les coses".

Tota la informació sobre el taller d'autoreparació d'aparells elèctrics i altres activitats de la Caixa d'Eines i Feines es pot consultar al web de l'entitat.

Data: 

Dissabte 16 set

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Caixa d'Eines i Feines
Correu electrònic de l'organitzador: 
caixerd@einesifeines.org