Els premis ‘Actius de l’Acord’ reconeixen la tasca de les entitats actives i compromeses

Colectic-comunitari
Autor/a: 
Alejandra Sanchez
Foto de família de totes les entitats premiades amb els 'Actius de l'Acord' 2024. Font: Xarxa per una Ciutadania Activa i Compromesa. Font:  Xarxa per una Ciutadania Activa i Compromesa
Foto de família de totes les entitats premiades amb els 'Actius de l'Acord' 2024. Font: Xarxa per una Ciutadania Activa i Compromesa.

Els premis ‘Actius de l’Acord’ reconeixen la tasca de les entitats actives i compromeses

Autor/a: 
Alejandra Sanchez
Colectic-comunitari

Resum: 

Aquests reconeixements són atorgats per la Xarxa per una Ciutadania Activa i Compromesa de la Ciutat de Barcelona.

Set entitats han estat premiades amb els distintius ‘Actius de l’Acord’ promoguts per la Xarxa per una Ciutadania Activa i Compromesa de Barcelona, formada per gairebé una vintena d’entitats de la ciutat de Barcelona, entre les quals es troben Amics de la Gent Gran, la cooperativa Colectic, la Federació Catalana de Voluntariat Social o la Fundació Els Tres Turons.

Aquest premi té com a objectiu reconèixer i visibilitzar la tasca d’organitzacions, entitats, projectes i plataformes de la ciutat de Barcelona que promoguin la cohesió social del territori, alhora que dona exemples de bones pràctiques de les entitats socials. Enguany, les entitats premiades han estat les següents:


Afegeix un comentari nou