Kolam ONGD inaugura un nou parc de jocs a la casa d'acollida gràcies a la Subvenció de la URV Solidària

Kolam
 Font: Kolam ONGD
Infants jugant al nou tobogan a la casa d'acollida, Udaipur, Índia. Font: Kolam ONGD
 Font: Kolam ONGD
Infants jugant als balancins de la casa d'acollida, Udaipur, Índia. Font: Kolam ONGD

Kolam ONGD inaugura un nou parc de jocs a la casa d'acollida gràcies a la Subvenció de la URV Solidària

Kolam

Resum: 

Kolam ONGD ha anunciat la recent incorporació d'un parc de jocs a la seva Casa d'Acollida a Udaipur, Índia, gràcies al suport de la URV Solidària.

Kolam ONGD ha anunciat amb entusiasme la recent incorporació d'un parc de jocs complet a la seva Casa d'Acollida a Udaipur, Índia, possible gràcies a una subvenció atorgada per la URV Solidària. Aquest nou espai recreatiu està tenint un impacte significatiu en la cohesió i el desenvolupament dels infants de la casa.

El parc de jocs, que inclou un tobogan, una barra d'anelles, una xarxa per escalar i dos balancins, ha transformat el pati en un lloc ple de diversió i d'oportunitats per al desenvolupament físic i social dels nens i nenes. Més enllà de la simple recreació, aquest espai facilita la interacció i l'aprenentatge col·laboratiu entre infants de diferents edats.

En particular, el parc de jocs ha estat de gran ajuda per als infants més petits, que abans trobaven dificultats per jugar tranquil·lament mentre els nens més grans participaven en activitats més enèrgiques com el criquet o jocs de pilota. Ara, tenen un espai segur i estimulant on poden jugar tant sols com amb els més grans, observant i aprenent d'ells, cosa que fomenta una dinàmica de suport mutu i aprenentatge continu.

A més d'aquestes noves instal·lacions, la subvenció de la URV Solidària també permet continuar amb les classes d’informàtica iniciades gràcies a la subvenció de l’anterior convocatòria. Aquestes classes han estat fonamentals per dotar els infants d'habilitats essencials per al futur digital, alhora que promouen la col·laboració i la confiança entre ells.

Kolam ONGD expressa el seu profund agraïment a la URV Solidària per la seva confiança i suport continu. Cada nova iniciativa i cada pas endavant contribueixen significativament a millorar el benestar dels infants i a oferir-los un futur ple d’oportunitats.

Afegeix un comentari nou