El proper dia 8 de juny, les ONG celebren el Dia SOMOS.

Autor/a: 
Comunicacio FCVS/ Mans Unides
 Font:
Font:

El proper dia 8 de juny, les ONG celebren el Dia SOMOS.

Autor/a: 
Comunicacio FCVS/ Mans Unides

Resum: 

És el dia en què aquestes organitzacions volen reconèixer el seu suport als més de 3 milions de persones solidàries que hi ha al nostre país. "Si SOM solidaris perquè volem donar-li la volta a les coses ... diguem-ho, mostrem-lo!", afirma Carmen Gayo, Presidenta de l'Associació Espanyola de Fundraising.

La idea és simple, des de les ONG pretenen fer notar tota la solidaritat que hi ha a la nostra societat, a través, precisament, de totes les persones que són i se senten solidàries, demanant-los que aquest dia vesteixin la samarreta, la jaqueta, un mocador, o fins i tot, els pantalons, a l'inrevés. Segons Gayo, "volem animar-los que expliquin als seus amics i familiars que col·laboren de manera regular amb alguna organització i, així, aconseguir que aquests escullin la seva causa i col·laborin també".


La Campanya, molt activa en xarxes socials, ha posat a disposició al web www.somosasi.org, el Kit-SOMOS; on tothom qui vulgui, pot descarregar-se el distintiu de la Campanya, pòsters i una plantilla per poder fer-se la samarreta del Dia SOMOS. Així mateix, els col·legis, instituts i professors, trobaran el Minikit-SOMOS, on descarregar-se diverses activitats per realitzar amb els nens i nenes sobre la solidaritat especialment dissenyades per a la Campanya.

Flashmobs en el Dia SOMOS
Espontàniament, i a través de xarxes socials, les persones que han decidit participar d'aquest dia vestint una peça a l'inrevés, s'estan organitzant en diferents ciutats i emplaçaments per realitzar flashmobs.
Des de les ONG participants animen a tothom a unir-se a aquestes activitats.

Per la seva banda, i al costat de voluntaris d'aquestes entitats, la Campanya SOMOS realitzarà el seu propi flashmob a les estacions de tren de Barcelona, Madrid i Sevilla.


Amb una peça a l'inrevés i que mirin!
Artistes com Rafa Sánchez Gálvez, Cristina del Valle, Agustín Jiménez, Carolina Muñoz, María Adánez, Pepón Nieto i Tontxu han unit les seves veus per gravar la cançó "SOMOS ASÍ" que posa música a la Campanya. La lletra convida a "sortir al carrer amb una peça a l'inrevés i deixar-se mirar ...", perquè "SOM AIXÍ, per canviar el món, per abraçar cada vida ...".


Afegeix un comentari nou