Participa al 2n Duatló Accessible

 Font:
Font:

Participa al 2n Duatló Accessible

Resum: 

La Fundació Nani Roma organitza el 22 de setembre una nova edició d’aquesta cursa atlètica i ciclista adreçada a promoure l’esport adaptat.

Totes les persones, sense diferències per raons d’edat, sexe o capacitat, poden inscriure’s i realitzar el recorregut al voltant de Gurb (Vic). L’itinerari traçat per l’organització no compta amb cap barrera, ni arquitectònica ni social.

Els participants s'han d'incriure en una d'aquestes categories:

  • Individual amb discapacitat: Adreçat a persones iniciades que practiquen esport habitualment, tant de HandBike com de competició. La mateixa persona realitzarà tots els relleus. L'organització pot intentar aconseguir una HandBike en cas que es desitgi participar en aquesta categoria i no es disposi d'ella.
  • Equips de dos o tres persones: Adreçat a persones que practiquen esport ocasionalment, i que disposen de cadira de competició o de HandBike. L'organització li adjudicarà un company, entre els convidats, i haurà de realitzar els trams amb cadira de competició o el tram de HandBike si disposa d'aquesta, o desitja que l'organització intenti facilitar-li una HandBike.
  • Nens: Per tal de que els nens puguin participar, se'ls englobarà en la categoria d'equips i realitzaran el tram o els trams que desitgin amb la seva cadira de rodes habitual, HandBike o cadira de competició.
  • Tàndem: Les persones amb discapacitat visual realitzaran els trams de bicicleta en tàndem i a peu acompanyat pel guia.

Recorregut

El 2n Duatló Accessible es correrà al voltant del polígon industrial, un recorregut de 2,5km asfaltat. Els participants hauran de donar les voltes corresponents al circuit per a completar les distàncies.

Tres trams

  • Un primer tram a peu de 10 km (aprox) o amb cadira de competició
  • Un segon tram en bicicleta de muntanya de 20km (aprox) o amb Handbike
  • Un tercer tram a peu de 2 km (aprox), amb cadira de competició o amb la cadira de rodes habitual

Com participar

Les persones interessades en realitzar el Duatló han d’emplenar el formulari d’inscripció i realitzar un ingrés de 10€ al compte 0075 0065 17 0601345413 indicant nom i cognoms. Els diners recaptats aniran destinats a l’Associació de Disminuïts físics d’Osona (ADFO).

Afegeix un comentari nou