Es convoca la 3a Beca d'Innovació en cultura popular

 Font:
Font:

Es convoca la 3a Beca d'Innovació en cultura popular

Resum: 

Des del passat dissabte 15 de setembre ja és oberta la convocatòria per optar a la tercera edició de la Beca Innovació en Cultura Popular, convocada per la Fundació Jaume Casademont de Girona i la Fundació Fira Mediterrània de Manresa.

L'objecte d’aquesta beca és impulsar la producció de cultura popular per crear nous espectacles, atractius per al públic i capaços de crear sinèrgies amb altres disciplines, com les arts visuals, les plàstiques, la música, el circ, la literatura, o el patrimoni material.

El guanyador estrenarà el seu espectacle a la Fira Mediterrània de Manresa 2013, a més de rebre 5000€ de premi i ser contractats durant un any per l’Ajuntament de Girona.

El guanyador de la segona edició va ser la Companyia Mov-i-ments & La Fornal d'Espectacles, que estrenarà l’espectacle L’amor de les tres taronges el proper novembre en el marc de 15a la Fira Mediterrània. Es tracta d’una proposta teatral visual, basada en la popular rondalla mallorquina de Mossèn Alcover, que combina narració, gest i teatre de titelles en la seva escenificació.

Afegeix un comentari nou