Junts podrem rehabilitar la Sala d’Actes Regina!

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Junts podrem rehabilitar la Sala d’Actes Regina!

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

El Centre Cultural El Social de Terrassa ha posat en marxa des de fa més d’un any una campanya de captació de fons per aconseguir acabar les obres de rehabilitació de la Sala d’Actes Regina.

El Social de Terrassa porta més de 130 anys fent teatre és una de les seves activitats principals juntament amb l’esbart, la coral, els escacs o el bàsquet entre moltes altres. Quan l’any 2007 es va tancar el Teatre El Socialet, que portava en marxa des de feia gairebé 50 anys, l’entitat perd l’espai on fer teatre i decideixen buscar una alternativa. I és en aquest moment quan es comença a gestar la idea de rehabilitar la Sala d’Actes Regina per convertir-la en un auditori i sala de teatre.

«Ara més que mai, tots donem vida a El Social»

La crisi econòmica ha fet que el projecte quedés aturat amb la sala a mig construir i es per aquest motiu que la Junta Directiva i els socis han decidit posar en marxa una campanya de captació de fons per tal d’implicar els membres de l’entitat i la societat civil terrassenca en aquest projecte. La campanya va destinada a particulars, empreses, associacions, a l’administració,...

I per tal d’arribar al major nombre de persones possibles s’ha realitzar un emotiu vídeo on hi ha participat més de 50 persones vinculades a l’entitat i que ha comptat amb la participació de l’actor Pere Arquillué.

Actualment porten recollits més de 72.000 euros, però encara en falten més de 28.000 per poder acabar la primera fase de les obres. Al web que El Social ha creat expressament per la campanya s’hi poden fer les donacions de manera directa i trobar més informació sobre el projecte . Totes les donacions es poden desgravar fiscalment en un 25% i en funció de la quantitat donada podeu tenir des de descomptes en entrades fins a l’opció de posar el nom a una butaca de la sala.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou