Participa al Diàleg Estructurat de la Unió Europea!

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Participa al Diàleg Estructurat de la Unió Europea!

Resum: 

Fins el 8 de febrer tens temps per participar i fer les teves contribucions per buscar millores en la participació política de la joventut i el seu empoderament a la Unió Europea.

Què han de fer els polítics de la Unió Europa per facilitar la participació dels joves als processos polítics i fer que se senti la seva veu?

Aquesta, entre d'altres, és la pregunta que pots respondre participant al Diàleg Estructurat de la Unió Europea fins el proper 8 de febrer. Del 9 al 12 de febrer s'analitzaran quines són les idees més exteses entre la joventut i es prepararan per a què puguin ser votades. Finalment les contribucions millor considerades seran seleccionades per a sortir a votació per establir així les més valorades per les persones participants. El resultat se sumarà al d'altres consultes per elaborar un informe final.

Aquest informe serà la base sobre la qual treballarà el Consell de Joventut d'Espanya durant el mes de març a Riga (Letonia) mitjançant la discussió de mesures concretes per aconseguir els objectius que es proposen. Finalment en l'últim semestre de l'any es farà a Luxemburg l'evaluació competent.

El Diàleg Estructurat és un debat entre els joves i els responsables polítics sobre una sèrie de temes. Es tracta de garantir que l'opinió dels joves es tingui en compte a l'hora de formular les polítiques de joventut de la UE .

Afegeix un comentari nou