Les dones de Barcelona: rutes guiades per conèixer la ciutat en femení

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Les dones de Barcelona: rutes guiades per conèixer la ciutat en femení

Resum: 

Tres itineraris per Ciutat Vella permeten conèixer racons emblemàtics i llocs desconeguts on les dones van ser protagonistes, guiats per l'autora del llibre "Dones de Barcelona", Elisenda Albertí.

Qui va dirigir la primera impremta barcelonina? Qui va donar nom al carrer Canuda? Quina va ser l'alcavota més famosa de la ciutat?

El llibre "Dones de Barcelona" és un recull d'històries d'algunes de les dones que omplien els mercats, les botigues, els tallers, els carrers i les cases d'aquesta ciutat. Ni ha cinquanta: l'editora Eulàlia Ferrer, la superdotada Juliana Morell, la Francisca Trobada, les bugaderes d'Horta, la fabricanta Eulàlia Escuder, la virreina Isabel de Requesens...

A partir del llibre, uns itineraris permeten conèixer la ciutat a través d’històries com aquestes, protagonitzades per dones barcelonines del segle IV fins al XIX. L'autora del llibre, Elisenda Albertí, fa de guia en 3 passejades diferents per diversos racons emblemàtics i llocs desconeguts on les dones van ser protagonistes.

Aquí podeu consultar més informació sobre els itineraris (recorregut, preu, reserves, etc.).

Més informació sobre el llibre en aquest vídeo de Barcelona Televisió:

Afegeix un comentari nou