Anàlisi de transparència i bones pràctiques per a ONG's

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Anàlisi de transparència i bones pràctiques per a ONG's

Resum: 

La Fundació Lealtad organitza el proper 17 de setembre una sessió informativa sobre la nova metodologia d'anàlisi de la transparència i bones pràctiques per a entitats socials amb pressupost inferior a 300.000 euros.

La nova regulació es basa en 9 principis de transparència i bones pràctiques i té com a principals beneficis una simplificació de la càrrega de treball gràcies a la reducció significativa de la documentació a aportar, agilitzar el procés d'avaluació i una reducció del període d'anàlisi de tres a dos anys.

Durant la reunió informativa, que tindrà lloc el proper 17 de setembre de 12 a 13.30 al Passeig de Gràcia 111 de Barcelona, es presentaran els indicadors aplicats en els anàlisi, els criteris d'avaluació i la documentació a aportar per la ONG.

L'anàlisi de la Fundació Lealtad, que és voluntari i gratuït, aporta a les entitats socials:

  • Una eina de comunicació gratuïta. Els resultats es publiquen a les pàgines webs de Fundación Lealtad i de la Guia de Transparència.
  • Una eina per augmentar el finançament privat.
  • Un diagnòstic intern. Els responsables d'ONG's identifiquen aspectes a millorar en matèria de transparència, bon govern i bones pràctiques de gestió.

Aquelles entitats amb un pressupost menor a 300.000 euros que estiguin interessades en ser avaluades per la Fundació Lealtad poden inscriure's a la sessió informativa omplint el següent formulari.

Per a més informació

Afegeix un comentari nou