Campanya de Nadal solidària de Fundació Comtal i PROIDE

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Màrius Intente
La Fundació Comtal treballa amb infants i adolescents perquè puguin reconèixer les seves emocions i expressar-les. Font: Fundació Comtal
La Fundació Comtal acompanya a infants i joves en situació de vulnerabilitat oferint més oportunitats de futur (Font: Fundació Comtal)
La Fundació PROIDE és una ONG vinculada a les escoles de La Salle Catalunya, creada el 1992, que busca promoure la justícia social mitjançant l'oferta d'educació de qualitat als països empobrits, especialment a Àfrica, Amèrica Llatina i l'Orient Mitjà Font: Fundació PROIDE
La Fundació PROIDE és una ONG vinculada a les escoles de La Salle Catalunya, creada el 1992, que busca promoure la justícia social mitjançant l'oferta d'educació de qualitat als països empobrits, especialment a Àfrica, Amèrica Llatina i l'Orient Mitjà Font: Fundació PROIDE

Campanya de Nadal solidària de Fundació Comtal i PROIDE

Autor/a: 
Màrius Intente
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

Les dues entitats sumen esforços en una iniciativa nadalenca que pretén reduir les desigualtats socials, acompanyant infants i joves en situació de vulnerabilitat d’arreu del món.

Amb l'esperit nadalenc a l'horitzó, la Fundació Comtal i la Fundació PROIDE han sumat esforços per llançar una campanya de Nadal amb l'objectiu de promoure la igualtat d'oportunitats d’infants i joves arreu del món. A través d'un catàleg de productes solidaris, les dues entitats ofereixen una oportunitat a empreses i particulars de contribuir a la causa comprant cistelles nadalenques.

La coordinadora de la campanya, Ainoa Expósito, explica: “Mitjançant projectes educatius i d'empoderament, treballem per reduir les desigualtats i assegurar un futur ple d'oportunitats. Els beneficis generats amb els productes solidaris es destinaran a acompanyar infants i joves en situació vulnerable de Barcelona, Guatemala, Perú, Madagascar, Togo i Líban”.

Cistelles de Nadal solidàries

Els productes solidaris oferts inclouen galetes artesanes elaborades per joves en situació vulnerable de la Fundació Comtal, mitjons solidaris amb el lema "Trepitja fort, pels teus somnis", xocolata negra 70% de comerç just i postals de Nadal personalitzables. Aquests productes es poden adquirir individualment o bé com a part d'un lot complet amb els tres articles.Les comandes que es realitzin contribuiran a garantir l'educació i el benestar integral de milers d’infants i joves en situació vulnerable a escala mundial.

En la campanya de l'any passat, 27 empreses, escoles i organitzacions solidàries van participar, beneficiant 20.969 infants, adolescents i joves sense recursos. A través d'aquesta iniciativa, la Fundació Comtal busca promoure l'educació i la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat, amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida i oferir-los un futur millor.

Dues entitats que ja han treballat juntes

La Fundació Comtal és una entitat sense ànim de lucre amb seu a Barcelona. La seva missió principal és promoure l'educació i la inserció laboral d'infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat. Aquesta fundació busca millorar la qualitat de vida d'aquestes persones i oferir-los l'oportunitat d'un futur millor. Durant l'últim curs, la fundació va atendre a 2.759 persones amb dificultats.

Per la seva banda, PROIDE és una organització sense ànim de lucre que forma part de les escoles La Salle Catalunya. La seva missió principal és treballar per guanyar quotes de justícia social a través de l'educació de qualitat per a tothom. La fundació es centra en projectes educatius destinats a millorar les condicions de vida de persones en situació de vulnerabilitat, especialment infants i joves.

No és el primer cop que es coordinen per tirar endavant projectes solidaris: des del 2015 organitzen “Cors solidaris per un món d’oportunitats”, uns concerts on les corals de les escoles La Salle de Catalunya canten per recaptar fons per a les dues fundacions.

Afegeix un comentari nou