El mes de març suma't a la campanya Corro x les adiccions!

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El mes de març suma't a la campanya Corro x les adiccions!

Resum: 

Durant el mes de març a Sitges (dissabte 21), Badalona (diumenge 22) i Montgat (diumenge 29) hi tenen lloc tres curses aptes per a diferents nivells per col·laborar amb la campanya Corro x les adiccions del Projecte Home Catalunya.

Un any més torna la campanya Corro x les adiccions del Projecte Home Catalunya, que té com a missió promoure l’autonomia i la dignitat de les persones tot treballant per al tractament i la prevenció de les drogodependències i altres conductes addictives.

La campanya formarà part de 3 curses aquest mes de març a Sitges, Badalona i Montgat, on una part del preu de la inscripció es destinarà al Projecte Home Catalunya.

Sitges Rock Trail: 21 de març

Es tracta d'una cursa de muntanya organitzada pel Centre Excursionista de Sitges i que s’endinsa al massís del Garraf amb dos recorreguts diferents de 12 i 25 km.

A través del projecte Jo, esportista solidari, l’organització destinarà 1€ de cada inscripció al tractament de les persones amb addiccions a Projecte Home Catalunya.

Preu: 18€ i 25€

Hora: 9h

BDN Running: 22 de març

Aquesta cursa de 10km recorre els llocs més bonics i populars de la ciuat de Badalona. En aquest cas Projecte Home col·labora amb la organització de la cursa a través del voluntariat que fan diverses persones en tractament a l’entitat, que s’encarregaran de tasques com ara l’entrega de dorsals, l’avituallament o la recollida de xips. A més a més també hi ha una col·laboració econòmica per part de l'organització.

Preu: 13€ o 15€

Hora: 9:30h

III BH Montgat per les addiccions: 29 de març

Aquesta cursa compta amb dos recorreguts, un de 5km i un altre de 10km. En aquest cas el Projecte Home també col·labora amb l'organització de la cursa a través del voluntariat que fan diverses persones que es troben en tractament: s'encarregaran de tasques com l'entrega de dorsals, l'avituallament o la recollida de xips. Life for Events, l’empresa organitzadora de la cursa, destinarà 1€ de cada inscripció al tractament de les persones amb addiccions a Projecte Home Catalunya.

Preu: Entre 10 i 16€

Hora: 10h

Afegeix un comentari nou