Inspira't amb el model de La Fageda

 Font:
Font:

Inspira't amb el model de La Fageda

Resum: 

Divendres 31 de gener, la cooperativa La Fageda obrirà les portes a entitats i a emprenedors/ores socials per tal de donar a conèixer "les claus d'èxit d'aquest projecte nascut per resoldre una problemàtica social".

La cooperativa d'iniciativa social sense ànim de lucre La Fageda ha esdevingut un referent en la integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual o amb transtorns mentals. Des de fa més d'un any comparteix les seves claus d'èxit amb entitats i emprenedors/ores mitjançant la Jornada sobre el "Model La Fageda". En les primeres quatre edicions d'aquesta trobada van participar un centenar de persones emprenedores de diversos punts de l'Estat espanyol i d'arreu del món.

La cinquena edició de la jornada tindrà lloc divendres 31 de gener, de 9.45 a 16.30 hores, a la seu de La Fageda (Mas Els Casals, s/n. Santa Pau). El programa inclou una visita guiada per les instal·lacions i sessions de treball i intercanvi sobre el model La Fageda.

S'adreça a totes aquelles persones i/o entitats interessades en conèixer el projecte de la Fageda i anirà a càrrec del seu fundador i president, Cristóbal Colón. Està especialment pensada per a emprenedors/ores socials.

El preu de la jornada serà de 75 euros per persona i inclourà l'esmorzar, el dinar i la documentació. Cal reservar plaça escrivint a comunicacio@fageda.com o trucant al 972 681010 (cal preguntar per Albert Riera o Ester Carreras). Les places són limitades i s'assignaran per ordre d'inscripció.

Afegeix un comentari nou