Jo sóc voluntari per la Llengua, i tu?

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Jo sóc voluntari per la Llengua, i tu?

Resum: 

Has participat o participes actualment en el programa Voluntariat per la llengua? Vols explicar les teves vivències? Ara tens l'oportunitat amb el concurs Jo sóc VxL, i tu?

El Departament de Cultura i el Consorci per la Normalització impulsen el concurs de vídeos Jo sóc VxL, i tu? per donar veu als voluntaris que han participat en el programa Voluntariat per la Llengua.

Els objectius del concurs són donar a conèixer el punt de vista del voluntari pel que fa a la seva experiència en el marc del programa Voluntariat per la llengua, reconèixer i fer visible la tasca dels voluntaris, promoure una reflexió sobre els valors del programa Voluntariat per la llengua i crear una col·lecció de vídeos que recullin les experiències dels voluntaris.

Per poder participar, els concursants han d'enregistrar un vídeo, d'un mínim de 30 segons i un màxim de 60, on recullin per exemple, la seva experiència com a voluntaris del programa, les motivacions per ser voluntari, què aporta participar al VxL, anècdotes, activitats compartides, situacions entranyables, etc. Els vídeos poden estar fets amb qualsevol dispositiu, càmera, mòbil, tauleta i en qualsevol tècnica, ficció, documental, musical, dibuixos animats. Hi poden sortir persones, animals, ninots, dibuixos, etc.

Tots els vídeos que vulguin formar part del concurs cal publicar-los a través de les plataformes Youtube o Vimeo i compartir-los a Twitter mencionant @vxlcat i amb l'etiqueta #josócVxL o bé publicar-ho a la pestanya #josócVxL de la pàgina de Facebook de VxL.

Aquelles persones que estiguin interessades en participar ho poden fer fins al dilluns 23 de març. El divendres 27 de març, es donaran a conèixer els guanyadors.

Els concursants poden guanyar una estada d'un dia en pensió completa per a 2 persones en un alberg XANASCAT, un lector de llibres digitals i un carnet TR3SC per a un any (per als majors de 18 anys).

Afegeix un comentari nou