Es presenta el concurs de poesia ‘Homenatge a Claudia Lars’

Huacal ong de solidaritat amb El Salvador
Autor/a: 
Huacal, ong de solidaritat amb El Salvador
 Font: Huacal
Font: Huacal

Es presenta el concurs de poesia ‘Homenatge a Claudia Lars’

Autor/a: 
Huacal, ong de solidaritat amb El Salvador
Huacal ong de solidaritat amb El Salvador

Resum: 

El segon concurs transoceànic de poesia 'Homenatge a Clàudia Lars' convida a tota persona entre 16 i 35 anys del Salvador, Centreamèrica, els Estats Units, Espanya i Catalunya a presentar la seva obra poètica.

El passat 20 de desembre del 2022, es va presentar El segon concurs transoceànic de poesia 'homenatge a Clàudia Lars', que com sempre, està impulsat per la Xarxa de Literatura Salvadorenca a Barcelona i Catalunya, per la Casa de Cultura del Salvador a Washington i enguany, per Índole Editors del Salvador, els qui conviden a tota persona entre 16 i 35 anys de El Salvador, Centreamèrica, els Estats Units, Espanya i Catalunya a presentar la seva obra poètica.

El termini d’admissió dels poemaris començarà el dia 20 de desembre de 2022 i conclourà el 20 de febrer del 2023. Així mateix, la decisió del Jurat es farà pública el 23 d’abril de 2023, coincidint amb el Dia Internacional del Llibre i la diada de Sant Jordi, de la Rosa i del Llibre a Catalunya en el marc dels actes d’aquestes celebracions. Posteriorment, aquesta fallada es publicarà en la web de la Xarxa de Literatura Salvadorenca a Barcelona i Catalunya, així com es donarà difusió en les xarxes socials dels organitzadors.

Al guanyador del primer premi al millor poemari en castellà i al millor poemari en català els hi correspon l’edició d’un llibre amb els dos poemaris premiats (castellà i català) amb una tirada de 300 exemplars. A cadascun dels premiats se’ls farà lliurament de 25 exemplars d’aquesta edició.

Es poden consultar les bases del Concurs al següent enllaç: https://www.literaturasalvadorenya.cat/concurs-poesia/

Afegeix un comentari nou