Les entitats esportives catalanes es mobilitzen contra una sèrie de greuges legislatius del govern de l'Estat

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Les entitats esportives catalanes es mobilitzen contra una sèrie de greuges legislatius del govern de l'Estat

Resum: 

El teixit associatiu esportiu convoca un acte públic el proper 19 de març al Centre Esportiu Estació del Nord de Barcelona. La Unió de Federacions Esportives de Catalunya també signa un manifest "Contra els greuges a l'esport català".

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya, amb el suport de la majoria d'entitats esportives del territori, organitza el proper 19 de març, a les 12 hores, al Centre Esportiu Estació del Nord de Barcelona, un acte públic per mostrar el rebuig a una sèrie de greuges que perjudiquen i fan perillar el teixit associatiu i reglat del sector esportiu.

En el manifest no només es denuncien determinats greuges específics del sector esportiu, sinó que també mostren el seu malestar amb una sèrie de greuges que estan impactant al conjunt del teixit associatiu del país, com és el cas del nou Impost de Societats. També es fa esment de la no resposta per part del govern de l'Estat a la demanda d'una nova llei sobre mecenatge. El conjunt de greuges denunciats es poden consultar en el mateix manifest. Segons el propi manifest, "En definitiva, l’esport de base i el sector esportiu en general es troba en una situació d’ofegament, fiscalització i intervencionisme que per la seva realitat i manca de recursos serà impossible de sostenir per les entitats esportives sense ànim de lucre."

Inscripcions a l'acte públic del proper 19 de març

Aquelles persones, simpatitzants de l'esport, clubs, federacions o consells esportius que vulguin mostrar el seu rebuig a aquests greuges i donar suport al teixit associatiu esportiu i a l'associacionisme català en general ho poden fer assistint a l'acte públic que tindrà lloc al Centre Esportiu Estació del Nord el proper 19 de març a les 12 hores. Per a fer la inscripció.


Signa el manifest!

Tant si s'assisteix a l'acte públic com si no, aquells que ho vulguin poden signar el manifest contra els greuges a l'esport català i dir la seva a les xarxes socials a través de l'etiqueta #sortimaguanyar.

Per a més informació podeu consultar el web sortimaguanyar.cat o el següent document.

Afegeix un comentari nou