Premis Barcelona Ciutat Jove 2010

 Font:
Font:

Premis Barcelona Ciutat Jove 2010

Resum: 

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i l'Associació d'Amigues i Amics del CJB (AAA) convoquen una edició d’aquests guardons destinats a reconèixer les actuacions que al llarg del 2010 hagin fomentat la salut, la participació i la cooperació.

Aquests distingeixen 3 categories

  • Premi BCJ de Foment de la Salut: Destinat a reconèixer els projectes que durant el 2010 hagin promocionat les conductes saludables o d'altres qüestions relacionades amb la salut.
  • Premi BCJ de Foment de la Participació: Destinat a reconèixer els projectes que durant el 2010 hagin promocionat l’ampliació del nombre de membres d’una o vàries entitats juvenils de Barcelona.
  • Premi BCJ de Foment de la Cooperació i l'Educació pel desenvolupament: Destinat a reconèixer els projectes de cooperació que durant el 2010 hagin promocionat la reducció de les diferències econòmiques Nord/Sud, a través d'iniciatives associatives que promoguin la participació juvenil. També es valoraran aquells projectes que tinguin una incidència directa al nord, que fomentin la sensibilització i transformació social pel que fa a les actituds i models que segueixen promovent les desigualtats Nord/Sud.

Premi BCJ de Foment de la Salut: 1.200 euros

Premi BCJ de Foment de la Participació: 537 euros

Premi BCJ de Foment de la Cooperació: 1.657 euros

Bases

Afegeix un comentari nou