Primer fòrum sobre moda sostenible a la Barcelona Design Week

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Primer fòrum sobre moda sostenible a la Barcelona Design Week

Resum: 

L'associació Moda Sostenible Barcelona organitza l'acte el proper 10 de juny a la seu de Barcelona Activa de la capital catalana.

La trobada, se celebrarà en el marc del programa OFF Barcelona Design Week, que consta d'activitats paral·leles de caràcter multidisciplinar que obriran el certamen a la ciutat del 8 al 14 de juny-, i pretén apropar el disseny de la moda sostenible a empreses i professionals, així com al públic general.

El fòrum, organitzat per l'Associació Moda Sostenible Barcelona, reunirà a professionals de la sostenibilitat que donaran a conèixer els seus projectes i abordaran diferents aspectes relacionats amb la indústria de la moda. Entre d'altres, hi assistiran la marketing manager de la firma holandesa de pantalons texans eco-friendly Mud Jeans, Danique Gunning, i la dissenyadora i fundadora de l’estudi barceloní de disseny sostenible Ciclus, Tati Guimaräes.

El programa de la jornada és el següent:

  • 16:00 h. El papel de la falda. Javier Martinez, Director General de Publicacions i Foment Editorial de la Universitat Nacional Autònoma de Méxic i Nieves Torralba, coordinadora de l’edició.
  • 16:45 h. Màster co-disseny de moda i sostenibilitat, EASD València. José Martínez Escutia, comissió acadèmica del Màster, Escola D'Art i Superior de Disseny de València.
  • 17:30 h. Possibilitat de fer preguntes, diàleg amb el públic.
  • 17:50 h. Break. Descans.
  • 18:20 h. Danique Gunning: Màrqueting Manager de Mud Jeans
  • 19:00 h. Tati Guimaräes: Dissenyadora i fundadora de Ciclus
  • 19:40 h. Possibilitat de fer preguntes, diàleg amb el públic.
  • 20:00 h. Networking

Aquelles persones que estiguin interessades en assistir a l'acte han de realitzar la inscripció prèvia. El fòrum tindrà lloc a l'Auditori de Barcelona Activa, al carrer Llacuna, 162-164, de la capital catalana.

Afegeix un comentari nou