S'ha acabat el termini per presentar propostes al Fòrum Social Català

 Font:
Font:

S'ha acabat el termini per presentar propostes al Fòrum Social Català

Resum: 

El 20 de novembre es va acabar el termini per presentar propostes de seminaris al Fòrum Social Català (FSC), trobada de moviments socials catalans, que es farà del 29 al 31 de gener del 2010.

L’organització o organitzacions que inscriguin una proposta de seminari definirà el títol de l’activitat, organitzarà la mateixa i es proveirà, de manera autònoma de l’equip necessari per portar-la a terme (canó, pantalla, plafons...). Cal tenir present que cada seminari tindrà una durada de 2 hores. Si el seminari que es proposa dura més de dos hores, s'ha d’especificar.

El comitè organitzador treballarà per confeccionar els seminaris en base a agruparan les propostes de seminaris que arribin i amb la intenció de promoure les interrelacions i convergències entre diferents col·lectius i temàtiques.

Per una qüestió de limitació de temps, d’espai i/o de solapament de temàtiques, podria ser que la proposta final del programa incorpori algunes fusions de seminaris presentats (amb prèvia consulta a les entitats organitzadores).

Formulari d'inscripcions

Afegeix un comentari nou