Vols vendre productes solidaris a Internet?

 Font:
Font:

Vols vendre productes solidaris a Internet?

Resum: 

La botiga online Yohago.com ofereix a les Organitzacions No Governamentals l'oportunitat de vendre productes solidaris o de merchandising a través d'aquesta plataforma, sense pagar comissions.

Un dels objectius del marketplace Yohago.com és motivar els comerciants, emprenedors, PIME, etc. a incorporar-se al comerç electrònic. Ara, ha decidit adreçar-se també a les entitats sense afany de lucre i oferir-los un espai on vendre els seus productes en línia.

Així, Yohago.com posa a disposició de les entitats la seva plataforma i les anima a recaptar fons, distribuint online samarretes, guies, productes de comerç just, etc. Segons els responsables d'aquesta iniciativa, les organitzacions vendran "sense cap cost" i "podran arribar a més públic, fins i tot a aquell que mai ha entrat en una web d'una ONG, o no sol fer-ho".

Des de Yohago.com consideren que aquesta és una bona oportunitat tant per a entitats que no han venut mai a través d'Internet com per a les que sí ho fan: Les ONG que no venen els seus productes en línia "podran donar el salt digital sense inversió ni coneixements previs" i les que ja operen a Internet "podran incrementar la seva activitat i acostar-se a nous clients potencials".

Més informació: Blog de Yohago.com

Afegeix un comentari nou