6 amics invisibles solidaris a menys de 10 euros

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

6 amics invisibles solidaris a menys de 10 euros

Resum: 

El Mercat Social ofereix la solució més solidària pels regals que hagis de fer aquest Nadal.

Apropant-se el Nadal arriben els amics invisibles. És el moment de fer regals a amics, familiars i companys de feina amb un pressupost més ajustat.

El Mercat Social proposa 6 regals amb els què es pot fer un detall únic, elaborat a mà i on et sentiràs més bé que mai comprant. Pots ajudar a més de 20 entitats a només un click.

1.- Motxilla

És un regal perfecte per a totes les edats. Una motxilla feta a mà amb colors vius amb la què contribueixes a l'aprenentatge i formació de joves i dones d'Ak Benn al Senegal.

PVP: 3,70 €

2.- CD "Desperant una il·lusió"

Gaudeix de Joan Chamorro i Andrea Motis amb la Sant Andreu Jazz Band, o Cesc Freixas. Col·laboraràs amb la Fundació Adsis, contribuint a superar el fracàs escolar i l’atur de joves amb una vida difícil.

PVP: 5,00 €

3.- Portallapis

El portallapis, fet amb cartró enquadernat, et permet fer un detall original per a l'escriptori o l'oficina. Està elaborat a mà per persones que fins fa poc vivien al carrer, dels projectes solidaris de La Troballa-Fundació Arrels.

PVP: 6,00 €

4.- Moto Vespa

Un detall decoratiu que deixarà bocabadats als amants del "hand-made": una moto artesana feta a mà amb llauna reciclada. Els beneficis contribueixen als projectes de la cooperativa de dones de Madagascar de l’ONGD Yamuna.

PVP: 6,00 €

6.- Lot de productes ecològics i de proximitat

Un tastet d’oli, melmelades i romesco per regalar felicitat als millors paladars. Forma part del projecte Hortus Aprodisca, on hi treballen persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o risc d’exclusió social.

PVP: 8,98 €

4.- Bufanda infantil

La "Bufanda de la iaia" està teixida per una persona solidària, essent cada una un model únic. Amb la compra ajudaràs als programes d’atenció a la soledat de persones grans d’Amics de la Gent Gran.

PVP: 10,00 €

El Mercat Social és una plataforma en línia que permet adquirir productes i serveis de més de 20 entitats socials. Aquestes treballen principalment per desenvolupar projectes per millorar la qualitat de vida d'infants, joves, gent gran, persones amb malalties, etc. A més, promouen activament la inserció sociolaboral de col·lectius més vulnerables.

Si aquests regals t’han convençut, encara pots trobar molts més detalls per regalar amb els què contribuiràs als projectes d’entitats socials.

Al Nadal, regala solidaritat!

Afegeix un comentari nou