Andreu Buenafuente s’uneix a la ONG Yamuna

Andreu Buenafuente s’uneix a la ONG Yamuna

Resum: 

El presentador Andreu Buenafuente subvencionarà projectes solidaris a Madagascar duts a terme per la ONG catalana Yamuna, fundada fa 10 anys a Barcelona.

El presentador de televisió Andreu Buenafuente ha decidit col·laborar amb els projectes solidaris que la ONG catalana té a Vontovorona, una població de Madagascar. Yamuna, fundada el 2000 a Barcelona i coordinada per Mireia Trias i Trueta i Glòria Pérez Herms, treballa des de fa cinc anys a Vontovorona amb l’objectiu de millorar les condicions de vida de la seva població.

Ara Buenafuente s’uneix a aquesta causa per a contribuir en l’ajuda de mares solteres i nens que viuen en situacions d’extrema pobresa i marginalitat. L’objectiu del projecte es cobrir les seves necessitats bàsiques i donar-los la formació necessària per incorporar-se al mercat laboral.

L’aliança entre Buenafuente i Yamuna neix amb voluntat de continuïtat i es farà palesa amb una visita de Buenafuente a Vontovorona per posar en marca una escola-reforç amb capacitat per a 250 nens i nenes.

Però aquest no serà l’únic servei que Yamuna tindrà a Vontovorona. De fet, la ONG, ja hi té un centre d’acollida, una granja-escola, una llar d’infants, una biblioteca i una cooperativa agrícola i artesanal on les mares, un cop acabada la formació, poden començar a treballar.

Gràcies a tots aquests serveis, Yamuna ja ha atès uns 200 nens en el programa d’acollida, ha pogut donar formació a 50 dones i a més n’hi ha trenta que ja treballen a la cooperativa agrícola i artesanal. Els productes que fabriquen a la cooperativa es venen al mercat local i també a Catalunya.

+info:
http://www.buenafuente.ws/Forums-file-viewtopic-t-8027.html
http://www.yamuna.org

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou