El circ, eina d'expressió i comunicació per a persones amb discapacitat

 Font:
Font:
 Font:
Font:

El circ, eina d'expressió i comunicació per a persones amb discapacitat

Resum: 

Diverses persones amb discapacitat participen, des de l'any 2009 i a través de l'associació Taller d'Idees, a un taller de circ a l'espai Cronopis de Mataró. Ara volen mostrar tot el que hi han après presentant al públic un espectacle de circ. Per fer-ho necessiten el suport i col·laboració de tothom i han llançat una campanya a Verkami.

Promoure processos d'integració i participació comunitària a través de l'expressió artística, cultural i de formació és l'objectiu del Taller d'Idees, entitat d'iniciativa social de Mataró, que treballa des de l'any 2005 amb i per a persones amb discapacitat.

Un dels projectes que porta a terme és el taller de circ, del qual gaudeixen molt tots els participants, com pots veure al vídeo que han publicat a la plataforma de crowfunding Verkami per tal de poder muntar un espectacle de circ on mostrar tot el que hi han après. Necessiten aportacions econòmiques per poder subvencionar el muntatge, aconseguir tot el material necessari, cobrir les necessitats de la producció i que aquest projecte sigui possible, accessible i visible per a tots i totes.

El taller de circ es realitza des de 2009 a Cronopis, un espai normalitzat de circ que facilita l'intercanvi d'expressions artístiques. El taller ha buscat des del principi familiaritzar, conèixer i experimentar diverses tècniques de circ i corporals com a eina d'expressió i comunicació.

Ara té un nou objectiu: mostrar el treball fet, presentant al públic un espectacle de qualitat. Per assolir-lo necessiten de la col·laboració de tothom!

Afegeix un comentari nou