El Mercat Social al Marketplace i a la Fira d’Economia Solidària

El Mercat Social al Marketplace i a la Fira d’Economia Solidària

Resum: 

La botiga virtual de caràcter social organitza un concurs de selfies per als visitants a l’estand d’El Mercat Social

El Mercat Social és una plataforma en línia que permet adquirir productes i serveis de 18 entitats socials. Durant tres dies, El Mercat Social sortirà més enllà de l’espai web amb un estand que permeti apropar aquesta botiga virtual a totes les persones que visitin el Marketplace 2014 i la Fira d’Economia Solidària.

Per participar al concurs de selfies d’El Mercat Social cal visitar l’estand d’un dels dos actes i fer-se un selfie. La fotografia haurà d’incloure un producte d’El Mercat Social o algun element dinamitzador que hi haurà a l’estand. Un cop s’hagi fet el selfie, caldrà penjar-lo al mur del Facebook d’El Mercat Social. Un jurat triarà les cinc imatges finalistes i, a través de les votacions dels usuaris del Facebook, s’escolliran els dos guanyadors finals que s'enduran cadascun un lot de productes d’El Mercat Social.

El Mercat Social ofereix productes de qualitat elaborats de manera artesanal
per usuaris de les entitats associades i peces amb un disseny únic.
A més, es pot gaudir 
d'experiències inoblidables a través del seus serveis.

Les entitats associades que formen part d’El Mercat Social treballen principalment per desenvolupar projectes per millorar la qualitat de vida d'infants, joves, gent gran, persones amb malalties, etc. A més, promouen activament la inserció sociolaboral de col·lectius més vulnerables.

Marketplace 2014 i Fira d'Economia Solidària

El Marketplace 2014 és un esdeveniment bianual que se celebrarà el proper 20 d’octubre a El Born CC. L’acte està organitzat per la Voluntaris.cat, i té com a objectiu principal facilitar un espai on voluntaris, entitats i empreses amb Responsabilitat Social comparteixin les seves experiències i busquin punts de trobada per col·laborar conjuntament.

La tercera edició de la Fira d’Economia Solidària, tindrà lloc els pròxims 24, 25 i 26 d’octubre a Sant Andreu de Palomar (Barcelona). Els seus objectius són divulgar les alternatives que aporta l’economia solidària a la crisi, donar visibilitat al teixit comercial i empresarial solidari, incrementar la consciència de “sector econòmic”, fomentar la cooperació, així com augmentar el nombre de persones i organitzacions compromeses.

Ja pots consultar les bases del concurs!

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou